Kapsalons en schoonheidsspecialisten kennen we inmiddels wel. Niets nieuws onder de horizon zou je zeggen. Toch is er nog genoeg te ontdekken in deze branche. Ondernemers en zussen Bregje en Saartje doen dit maar al te graag met hun bedrijf BreSaa. Op een slimme manier behandelen ze hun klanten en organiseren ze evenementen en mengen ze zich met de inwoners van hun regio.
Op evenementen presenteren ze de nieuwste trends op het gebied van haar en huid. Je kunt de trends daar uitproberen of je krijgt zelfs een goodybag mee naar huis. Alle ontwikkelingen in de schoonheidsbranche vraagt nogal wat van een ondernemer, maar dat doen de zussen met alle plezier.
Mocht je zo’n evenement nu gemist hebben, dan kun je nog bij Bregje en Saartje langs voor een persoonlijke behandeling. In de zaak zelf kun je terecht voor een breed scala behandelingen als: haarverzorging, extensions, keratine, huidverzorging & huidverbetering, ontharen, permanente make-up & wimperextensions, pedicure & manicure en nog veel meer…
Met al deze kennis en faciliteiten in huis mag BreSaa zich ook terecht een Instituut noemen.

Ontwerp van Morgen mocht voor BreSaa een nieuwe website verzorgen. Deze is volledig responsive en laat op en heldere manier zien wat de zussen in huis hebben. Je kunt de website dus met mobiel, tablet en natuurlijk computer bezoeken op www.bresaa.nl.