120 worden is voor veel mensen een wens. Tips van de oudste mensen op aarde zijn een goede kwaliteit van leven, voel je lekker in je vel en blijf vitaal. Na je 40ste worden deze uitdagingen steeds groter. Dit van je dagelijkse gesteldheid tot en met de bekende jaarlijks griepjes. Voor de wat ernstigere gevallen rollen we naar de dokter en hopen we weer lopend naar huis te kunnen met vaak een klein pakket aan pillen.
Je zou ook eens na kunnen denken over alternatieve geneeskunde. Jan in ‘t Veld zag jaren geleden dat dit werk met effect dezelfde problemen oplost, maar vaak zonder chemische pillen.
parktijkjanintveld-janDit nobele werk werd voor Jan een nieuwe uitdaging en een bijdrage aan de omgeving waarin hij leeft. De geboorte van zijn praktijk was een feit. En mensen met een ‘probleem’ zijn er genoeg.
Echter de stap voor mensen naar de alternatieve geneeskunde is nog soms groot. Veel alternatieve genezers benaderen hun vak en communicatie naar buiten vanuit de technieken en middelen die ze beheersen. Dit is voor de gewone man iets nieuws en soms onbegrijpelijk. Deze wil alleen van zijn jicht of maagklachten af.

Ontwerp van Morgen dacht mee met Praktijk Jan in ’t Veld en het besluit was snel gemaakt om niet zozeer de technieken en middelen te communiceren, maar aansluiting te bieden bij de klachten van de cliënten. In zijn folder en op zijn website wordt je aan de hand genomen welke klachten de praktijk allemaal kan verhelpen, hoe het proces verloopt en of de zorgverzekering je ondersteunt (wat in veel gevallen is).

Voor de mensen is de barrière weg, ze voelen zich weer lekker in hun vel en de praktijk blijft zich ontwikkelen in een betere kwaliteit van leven.

Gezondheid.

Meer over de Jan en de Praktijk: praktijkjanintveld.nl